Hradec Králové: Na letišti dnes začíná 17. ročník Hip Hop Kempu

24.08.2018 8:36

V areálu letiště V Hradci Králové dnes odpoledne začne hlavní program letošního 17. ročníku festivalu Hip Hop Kemp. Příznivci hip hopu se mohou těšit na několik stovek vystupujících.

Hradec Králové: Na letišti dnes začíná 17. ročník Hip Hop Kempu
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

K největším hvězdám třídenního festivalu budou patři americký rapper GZA z legendární formace Wu-Tang Clan či jeho krajan Hopsin. Dorazí také dvojice Suicideboys z New Orleans nebo slovenský Kontrafakt. Více informací o programu je možné najít na  www.hiphopkemp.cz .
Řidiči musejí v místě počítat s omezením dopravy. Ulice Jana Černého vedoucí na letiště bude jednosměrná a kvůli chodcům na ní bude snížena rychlost na 30 kilometrů v hodině. Z centra města od terminálu městské hromadné dopravy bude na letiště a zpět jezdit linka zdarma.

Policie oznámila posílení hlídek, které se zaměří na dodržování předpisů v dopravě, obchod s drogami, krádeže v obchodech a sprejerství. Policisté budou kontrolovat i dodržování místního zákazu rozdělování ohňů v přírodě.

Loňský ročník festivalu navštívilo asi 17.000 lidí. Kvůli nemoci nedorazila jedna z hlavních festivalových hvězd, americký hudebník a zpěvák Common. První ročník festivalu Hip Hop Kemp se konal v roce 2002 v Pardubicích, po dvou letech organizátoři akci kvůli potížím s hlukem přesunuli na Stříbrný rybník do Hradce Králové. Kvůli velkému zájmu návštěvníků ale areál nestačil a pořadatelé festival přestěhovali na hradecké letiště.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

7:37 České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

V květnu začne kompletní rekonstrukce 230 metrů dlouhého úseku ulice Vrbenská v místě od křižovatky …