Hradec Králové: Tento týden od rána až do noci na Flošně

04.08.2015 20:35

Letní koupaliště Flošna otevírá ráno od pondělí do pátku už v 6 hodin a nabízí tak pro všechny ideální osvěžení již na startu dne. Díky teplému počasí je již od pondělí 3. srpna spuštěno návštěvníky čím dál více oblíbené noční koupání. Prozatím je plánováno do pátku 7. srpna. Začíná vždy v 21 a končí ve 23:30 hodin. O dalším nočním koupání o víkendu rozhodne počasí.

Hradec Králové: Tento týden od rána až do noci na Flošně
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Pro majitele čipových hodinek je nejvýhodnější pro ranní plavání využít možnost hodinového vstupného, které stojí 40 Kč pro dospělé a pro děti, studenty do 26 let a seniory nad 62 let jen 30 Kč. Navíc je k hodině připočten desetiminutový bonus na převlečení. Pro započtení hodinového vstupného je potřeba při odchodu z koupaliště přiložit čipové hodinky ke čtečce naproti letní pokladně, jinak by bylo účtováno celodenní vstupné.

Otevírací doba letního koupaliště je od pondělí do pátku od 6 do 20 hodin, o víkendech od 9 do 20 hodin. Všechny atrakce jsou v provozu každý den od 9 hodin a jsou zahrnuty v ceně vstupného. Děti do 120 cm mají vstup na koupaliště zdarma.

Jelikož nás opět zasáhla vlna veder, je již od pondělí 3. srpna spuštěno návštěvníky čím dál více oblíbené noční koupání. Prozatím je plánováno do pátku 7. srpna a začíná vždy v 21 a končí ve 23:30 hodin. O dalším  nočním koupání o víkendu rozhodne počasí. Aktuální informace ohledně mimořádných akcí či nočním koupání sledujte na webu či facebooku koupaliště: http://www.snhk.cz/flosna. Na stránkách je dostupný kompletní ceník a další cenné informace.

Na webových stránkách najdete i odkaz na on-line kameru, díky které uvidíte jak to na Flošně zrovna žije. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…