Hradec Králové: Vyhodnocení ankety k akci pro seniory

21.01.2017 7:29

Na přelomu roku Správa nemovitostí vypsala anketu pro návštěvníky, kde mohli vyjádřit svou spokojenost s akcí „Každé úterý aquacentrum pro seniory za cenu bazénu“ a podávat nové podněty, nápady a připomínky. Ten, kdo na anketní lístek přidal i své jméno a telefonní kontakt, byl po ukončení ankety zařazen do slosování o volné vstupenky do Aquacentra.

Hradec Králové: Vyhodnocení ankety k akci pro seniory
Foto: hradeckralove.org
Popisek: Pohled na historické náměstí v Hradci Králové

Od začátku listopadu 2016 mohou senioři nad 60 let navštívit Aquacentrum v Městských lázních za cenu plaveckého bazénu vždy v úterý od 10 do 14 hodin. V ceně vstupu je i hodinové speciální cvičení pro seniory pod vedením zkušených lektorek. Akce je zatím naplánována do 30. 6. 2017 a výsledky ankety a spokojenost návštěvníků jsou pro SNHK vodítkem, zda v podobných akcích pokračovat, či nikoliv.“

Vyhodnocení ankety ukázalo naprostou spokojenost seniorů, obrovskou pochvalu si zaslouží cvičitelky, obdrželi jsme řadu podnětů a nápadů, kterými se bude vedení Správy nemovitostí zabývat. Některé z nich budou určitě uvedeny do provozu.

Anketních lístků přišlo velké množství, na některých však nebyly uvedeny kontaktní informace a tak nemohly být zařazeny do slosování o volné vstupenky do Aquacentra. Do osudí se tak nakonec dostalo přesně 30 anketních lístků, ze kterých byli vylosováni tři výherci. Paní Trojánková, pan Hraba a Janovský. Každý z nich vyhrává 2 dárkové poukazy na vstup do Aquacentra v Městských lázních na 2 hodiny. Vítězům gratulujeme a akce úterý pro seniory pokračuje i nadále.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…