Humpolec: Začala rekonstrukce křižovatky v Pražské ulici

30.05.2019 12:09

Jak bylo avizováno, dnes začaly rozsáhlé opravy křižovatky v humpolecké ulici Pražská. Zhotovitelská firma Swietelsky Stavební po všech konzultacích spojených s koordinací rekonstrukce nejprve uzavřela silnici od Penny Marketu k hrázi rybníku Cihelna.

Humpolec: Začala rekonstrukce křižovatky v Pražské ulici
Foto: infohumpolec.cz
Popisek: Humpolec

Vzhledem k pracím na kruhovém objezdu na Pelhřimov v režii firmy Kilowatt je však ještě průjezdná silnice od ICOMu na Želiv a silnice v ulici Zahradní ve směru na Jiřice.

Tento stav by měl platit NEJPOZDĚJI do 2. června, NEJPOZDĚJI od 3. června je tak v plánu úplná uzavírka křižovatky v Pražské ulici. Pokud se ovšem podaří práce na kruhovém objezdu na Pelhřimov dokončit dříve, budou dříve zahájeny také práce a s nimi spojená uzavírka v ulici Zahradní a na silnici na Želiv. Po rozhodnutí o tomto postupu informoval dotčené obyvatele, podnikatele i firmy v dané lokalitě stavbyvedoucí firmy Swietelsky. V průběhu stavby je s aktuální situací bude i nadále informovat nejdříve zástupce zhotovitelské firmy, který zná nejaktuálnější stav.

Jak ještě podotkl stavbyvedoucí firmy Swietelsky Stavební, zákazníci se k Penny Marketu autem dostanou, a to provizorním vjezdem ze silnice od ICOMu. Obyvatele domů v uzavřené lokalitě mají možnost parkovat svá vozidla právě u Penny Marketu. Co se týče vyvážení komunálního odpadu, zůstává obvyklý termín, na který jsou obyvatelé zvyklí. Stavební firma naplněné popelnice přenese od domů na místo, kde Technické služby nádoby vyprázdní, a následně je prázdné zase přenese zpět před domy. Je ale vhodné, aby obyvatelé popelnice přistavili před svůj dům už v odpoledních či večerních hodinách den před termínem svozu. 

Rekonstrukce křižovatky v Pražské ulici spolu s uzavírkou pro dopravu má trvat do 31. října 2019.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

Navrácení Ukrajinců

Proč by měli Ukrajinci, kteří už na Ukrajině nežijí třeba 20 let jít nyní za Ukrajinu bojovat? Nebo i ti, co jít bojovat nechtějí z jakýchkoliv důvodů, proč je nutit? Navíc nechápu to, že nejdřív jste vehementně podporovali přijetí uprchlíků z Ukrajiny a teď je zas tlačíte k návratu. Zamýšlel jste s...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: MŠ Mozaika na Závodu míru se pyšní novým stravovacím provozem

19:06 Pardubice: MŠ Mozaika na Závodu míru se pyšní novým stravovacím provozem

V MŠ Mozaika byla úspěšně dokončena rekonstrukce hospodářského pavilonu. Tento projekt modernizoval …