Jičín: Nadační fond nemocnice prodloužil termín pro podávání žádostí o stipendia

10.07.2019 9:15

Nadační fond Oblastní nemocnice Jičín a.s. prodloužil termín pro podávání žádostí o stipendia do 10. září 2019. Pokud je akademický rok 2018/2019 pro vás absolventský a studujete (či jste úspěšně dostudovali) obory všeobecná sestra, dětská sestra, porodní asistentka, fyzioterapeut nebo praktická sestra, výzva se týká právě vás.

Jičín: Nadační fond nemocnice prodloužil termín pro podávání žádostí o stipendia
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jičín

Žadatelem o stipendium musí být studentka či student absolventského ročníku 2019 příslušného studijního nebo vzdělávacího programu (oboru), což znamená, že musí mít v době podání žádosti splněny všechny povinnosti a předpoklady nutné pro zakončení studia v roce 2019. Podmínkou je také podpis Smlouvy o poskytnutí stipendia a o uzavření budoucí pracovní smlouvy s Oblastní nemocnicí Jičín (jako budoucím zaměstnavatelem). Žadatel se tak zaváže nastoupit do zaměstnání v jičínské, anebo novobydžovské nemocnici.

Každý žadatel o stipendium je oprávněn podat pouze jednu žádost. Musí být doručena na adresu: Nadační fond Oblastní nemocnice Jičín, Žižkovo náměstí 18, 506 01 Jičín. Obálku je nutné viditelně označit nápisem „Stipendium – sestra“.

Žadatelé o stipendium jsou povinni k vyplněnému formuláři přiložit, za prvé, aktuální potvrzení o studiu, ne starší 30 dnů, které vydá příslušná škola. Musí z něho vyplývat, že žadatel dané studium absolvuje v roce 2019. Za druhé, žadatel musí přiložit podepsaný návrh Smlouvy o poskytnutí stipendia a o uzavření budoucí pracovní smlouvy za stranu Budoucího zaměstnavatele (Oblastní nemocnice Jičín a.s.), který s žadatelem uzavře pracovní smlouvu. Za třetí, je povinné rovněž přiložit prohlášení o tom, zda žadatel je, či není zařazen do jiného stipendijního programu. Jestliže je, musí uvést do kterého a musí přiložit kopii smlouvy o poskytnutí tohoto stipendia.

Stipendia budou rozdělena do maximální výše alokovaného finančního limitu, což je 1,6 milionu Kč. Pro absolventy oborů všeobecná sestra, dětská sestra, porodní asistentka a fyzioterapeut jsou určena stipendia ve výši 80 tisíc Kč, pro absolventy oboru praktická sestra 60 tisíc Kč. Na zařazení do programu a poskytnutí stipendia není právní nárok.

Žádosti k Nadačnímu fondu Oblastní nemocnice Jičín a.s. jsou dostupné na webových stránkách města ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

16:31 Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

S nervozitou a obavami vyhlíží pracovníci stavebních úřadů letošní 1. červenec. Právě tento den vsto…