Jihlava: Sedmdesát let spolu. Na radnici proběhla platinová svatba

06.12.2017 7:35

Neuvěřitelných 70 let společného života oslavili na jihlavské radnici Vlasta a Ludvík Hyclovi. Výjimečnému páru blahopřála za město radní Jana Nováková Hotařová, oslavenci obdrželi pamětní list, květiny, dárkový koš a stříbrnou pamětní minci. Manželé se na závěr slavnosti podepsali do pamětní knihy města. Platinová svatba se na jihlavské radnici dosud nikdy neslavila.

Jihlava: Sedmdesát let spolu. Na radnici proběhla platinová svatba
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Hyclovi mají dvě děti Ludvíka a Vlastu, čtyři vnoučata a tři pravnoučata. Vlasta Hyclová pracovala v tiskárně, v Sazce a až do důchodového věku v jihlavské nemocnici, Ludvík Hycl celý život pracoval v oděvním podniku Modeta.

Manžele celoživotně spojuje láska k hudbě, paní Vlasta ráda a dobře zpívala, pan Ludvík je známý jihlavský hudebník, saxofonista, hrál mimo jiné v orchestru Proton. Hudbu dodnes rádi poslouchají, především swing a jazz. Rádi cestovali, projeli téměř celou Evropu, podívali se i na Kubu. Společně zvelebovali chatu.

V dubnu příštího roku oslaví oba manželé významná životní jubilea, paní Vlasta devadesátku, pan Ludvík pětadevadesát let.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…