Kopřivnice: Lávka přes trať je již v provozu

06.08.2017 8:36

Lávka vedoucí přes železniční trať v blízkosti Tesca v Kopřivnici už zase plně slouží pěším a cyklistům. Rekonstrukční práce po více než třech měsících skončily.

Kopřivnice: Lávka přes trať je již v provozu
Foto: koprivnice.cz
Popisek: Kopřivnice

Nevyhovující technický stav zmíněné lávky je již minulostí. Objekt prošel během několika měsíců kompletní rekonstrukcí. „Došlo k sanaci mostovky a pilířů mostu, demontáži stávajících nášlapných vrstev z litého asfaltu, sjednocujícímu nátěru, opravě zábradlí a dalším věcem,“ uvedla Iva Šumšalová z kopřivnického odboru majetku města s tím, že například u zábradlí došlo k jeho zvýšení a instalaci madla na šikmých plošinách pro imobilní občany.

Lávku spojující ulice Dělnickou a Nádražní v současné době čekají ještě nějaké dokončující práce. „Stavba nám byla předána s drobnými nedodělky. V následujících dnech se proto bude ještě opravovat nátěr zábradlí a také spádování nášlapných vrstev u vpustí na podestách,“ doplnila informaci Iva Šumšalová.

Rekonstrukční práce začaly v polovině dubna letošního roku, kdy se městu konečně podařilo vysoutěžit zhotovitele. Tím se nakonec stala společnost AlfaPOL s. r. o. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…