Litvínov: Jubilejní Energický den proběhl v mateřince

02.06.2018 21:12

Třicet dobrovolníků komořanské teplárny se poslední květnové pondělí sešlo u brány MŠ Litvínov v Bezručově ulici, aby v rámci desátého projektu firemního dobrovolnictví zvelebili tamní zahradu.

Litvínov: Jubilejní Energický den proběhl v mateřince
Foto: zsmezibori.com
Popisek: Litvínov

„Letos se na nás obrátila litvínovská mateřinka s prosbou o pomoc s revitalizací zahrady, která byla vlivem loňské podzimní vichřice zdevastována. V tomto roce jsme již školce přispěli částkou ve výši 200 tisíc korun na výsadbu zeleně a pořízení nových hracích prvků. Fyzická pomoc našich zaměstnanců spočívala v prořezání stromů, odstranění mechu z okapových chodníčků, zídky a cest a především v opravě a oboustranném natření plotu kolem školky, který zařízení trápí nejvíce,“ sdělila Miloslava Kučerová, tisková mluvčí společnosti a organizátorka dobrovolnické akce.

„Tradičně jsme zasadili i mladý červený javor, který bude symbolicky připomínat energii, kterou naši zaměstnanci věnovali předškoláčkům.“ doplnila Kučerová.

„Revitalizace zahrady je pro nás velmi důležitá, protože s dětmi trávíme hodně času venku a s nejmenšími dětmi není vhodné opouštět areál školky, proto zahradu využíváme prakticky denně. Je neuvěřitelné, jakou změnou areál prošel během pár hodin. Ušetřili jste nám spoustu peněz a starostí,“ pochválila dobrovolníky Kateřina Koželuhová, zástupkyně ředitelky školy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

nezávislost

Dobrý den, podle vás jsme nejsme politicky nezávislí, znamená to, že volby jsou u nás zbytečné? Taky tvrdíte, že je třeba, abysme byli nezávislí i ekonomicky a v zemědělství. Je to ale vůbec možné, když je naše ekonomika závislá na exportu a na německé ekonomice? A co se týče zemědělství, jak chcete...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

22:28 Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

Přednáška zaměřená na ochranu před digitálními útoky se uskuteční v kině Dukla Jihlava ve středu 29.…