Město Benešov podalo žádost o dotaci na rekonstrukci fotbalového hřiště

01.02.2015 20:18

Město Benešov využilo možnosti programu "Podpora materiálně technické základny sportu", vyhlášeného Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy a podalo žádost o dotaci na rekonstrukci fotbalového hřiště.

Město Benešov podalo žádost o dotaci na rekonstrukci fotbalového hřiště
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

Stávající degradovaný umělý travní koberec bude ekologicky zlikvidován. Na očištěný a srovnaný štěrkový podklad bude provedena pokládka umělého travního koberce III. generace. Realizací projektu dojde ke zvětšení hrací plochy a odstranění nebezpečných výběhů z betonové dlažby, jež při nízkých teplotách namrzají a jsou nebezpečné pro uživatele hrací plochy.

Povrch hřiště bude udržován novým skrápěcím systémem, tvořeným 13ti automatickými postřikovači napojenými na zdroj vody a ovládací jednotku.

Celkové odhadované náklady projektu jsou vyčísleny na částku cca 11 milionů Kč, dotace by měla pokrýt 70 % této částky, to znamená cca 7,7 milionů Kč.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: benesov-city.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.