Město Valašské Klobouky vydává výroční zprávu

31.03.2017 6:33

Veřejnost se může prostřednictvím právě vydávané výroční zprávy města Valašské Klobouky ohlédnout za rokem 2016 a připomenout si jeho významné okamžiky. Najde v ní nejen souhrnný přehled událostí a projektů, které se v uplynulém roce podařilo uskutečnit, ale i rekapitulaci činnosti městského úřadu a organizací městem zřizovaných. Nechybí přehledné seznámení s hospodařením, zhodnocení demografického vývoje nebo přiblížení zdejšího školství.

Město Valašské Klobouky vydává výroční zprávu
Foto: wikipedia
Popisek: Valašské Klobouky

„Výroční zprávu jsme koncipovali tak, aby v systematickém přehledu provedla čtenáře jak činností města, tak i výsledky práce městských společností a také školských organizací, které zde působí. Lidé dále v dokumentu naleznou připomenutí proběhlých kulturních akcí, dozví se o aktivitách v rámci projektu Zdravé město a také se seznámí s nositeli Ceny města,“ jmenovala z obsahu Eliška Olšáková, starostka města Valašské Klobouky.

Svou náplň ve výroční zprávě dopodrobna popisuje každý z odborů městského úřadu, a to včetně číselného přehledu vykonávané agendy. Městské organizace zase kromě průřezu loňskými událostmi připojují různé zajímavosti ze svého provozu, a tak se čtenáři například dozví, kolik dárců přispělo na nové sedačky v kině Svět, kolik pacientů přepravily sanitky Valašskokloboucké polikliniky nebo kolik jedniček obdrželi na vysvědčení žáci v základní škole.

Dokument je k dispozici elektronicky na webových stránkách města, v tištěné podobě pak na podatelně městského úřadu a v městském informačním centru. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…