Mladá Boleslav: Rada města schválila podporu využití bazénu sportovními oddíly dětí a mládeže

24.04.2017 13:01

Rada města schválila ve čtvrtek 20. dubna finanční limity v rámci programu využití krytého bazénu pro sportovní oddíly dětí a mládeže.

Mladá Boleslav: Rada města schválila podporu využití bazénu sportovními oddíly dětí a mládeže
Foto: mb-net.cz
Popisek: Mladá Boleslav

Tyto limity byly určeny pro 16 sportovních oddílů, které dosud projevily o tento program zájem. Na podzim město nabídku pomoci zopakuje. Celkově je v rozpočtu připraveno půl milionu korun na tuto formu finanční pomoci sportujícím dětem.

Město již nyní podporuje sportující mládež částkou zhruba 10,5 milionu korun ročně. "Příspěvek na využití bazénu je novou formou pomoci, která snahu města co nejvíce přitáhnout mladé lidi ke sportování ještě rozšiřuje. Budeme rádi, když se mladí sportovci naučí po sportování také regenerovat. A k tomu má příspěvek na bazén pomoci," řekl náměstek primátora Daniel Marek.

Stanovený limit nedostanou oddíly k dispozici – převodem na účet, ale každý oddíl obdrží průkazku se schváleným limitem. Při návštěvě bazénu s oddílem bude z limitu odečtena částka, kterou využijí podle počtu osob a doby strávené v bazénu. Evidenci povedou pracovníci Městské společnosti sportovní a rekreační areály s.r.o. Finanční limity pro jednotlivé oddíly byly navrženy oddílům, které o tento program projevily zájem a výše limitu pro jednotlivé oddíly byla stanovena podle počtu členů jednotlivých oddílů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…