Olomouc hostí letošní konferenci Asociace hotelů a restaurací

17.11.2017 16:56

Prestižní setkání odborníků v oblasti cestovního ruchu bude brzy hostit Olomouc. Konference Asociace hotelů a restaurací České republiky se zde odehraje ve dnech 30. listopadu a 1. prosince.

Olomouc hostí letošní konferenci Asociace hotelů a restaurací
Foto: Hans Štembera
Popisek: Náměstí v Olomouci

Hlavním mottem letošní konference je nedostatek personálu v daném oboru. Jedná se o široké téma, které lze uchopit z několika úhlů. Asociace se zaměřila i na aktuální situaci na trhu práce – nové koncepty náboru, kde brát zaměstnance a jak být první, kdo je uloví …

Pozvání na akci přijala řada zajímavých osobností, kteří z pohledu odbornosti mají k této problematice co říci – Rostya Gordon Smith oceněná mezi 50 nejlepšími personalisty světa, P.Horáková – HR manager Mandarin Oriantal Prague či K.Gábová – personální ředitelka úspěšného start up projektu Kiwi.com. Významným hostem bude také Radek Kašpárek, držitel Michelinské hvězdy a mnoho dalších, kteří budou diskutovat v panelu o konceptech nové generace.

„Velmi si vážím toho, že si asociace vybrala pro konání celostátní konference právě Olomouc. Potvrzuje to skutečnost, že je Olomouc stále významnějším hráčem v oblasti cestovního ruchu, s níž je samozřejmě segment hotelů a restaurací úzce propojen,“ komentoval akci náměstek primátora Olomouce Pavel Urbášek.

Více informací a možnost registrace najdete na adrese www.konferenceahr.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…