Opava: Na Dolním náměstí funguje veřejná wi-fi síť

29.05.2017 19:51

Ve čtvrtek 25. května začalo fungovat pokrytí Dolního náměstí Wi-Fi. Jedna síť je k dispozici prodejcům na trzích, kteří ho budou využívat k EET. Druhá je určena pro občany.

Opava: Na Dolním náměstí funguje veřejná wi-fi síť
Foto: Opava
Popisek: Opava

WiFi-EET bude uživateli poskytovat zabezpečené připojení pouze na portál finanční správy pro evidenci EET. Veškeré ostatní aktivity budou na této bezdrátové síti zakázány.

WiFi-hotspot poskytne občanům připojení k internetu s určitým omezením. Připojení bude trvat po dobu dvou hodin, poté bude služba vyžadovat po uživateli novou akceptaci připojení. Občané budou mít nastaveno omezení stahování a odesílání objemných dat, při stahování více než 50 Mbs za 30 vteřin bude omezena rychlost downloadu na 2 Mbs. Při odesílání více než 30 Mbs za 30 vteřin bude rychlost uploadu omezena na 2 Mbs.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…