Ostrava: Senioři poděkovali za bezplatnou MHD

27.02.2017 14:32

Poděkování za zavedení bezplatné přepravy městskou hromadnou dopravou pro lidí starší 65 let a aktivity Dopravního podniku Ostrava směřující ke zlepšení komfortu a bezpečnosti cestování MHD vyslovili zástupci nejstarší generace Ostravanů při jednání Rady seniorů s představiteli vedení města. Setkání se uskutečnilo 20. února v Nové radnici.

Ostrava: Senioři poděkovali za bezplatnou MHD
Foto: Ostrava.cz
Popisek: Ostrava

Debata se týkala zejména rozšíření počtu veřejných toalet o 26 vytipovaných lokalit, zřizování bezbariérových přístupů na hřbitovy a úřady městských obvodů a zajištění finanční podpory pro seniorské organizace zabývající se realizací volnočasových aktivit pro lidi v pokročilém věku. Mezi další témata patřila možnost finančního zvýhodnění seniorů při hrazení poplatků za svoz a zpracování komunálního odpadu a za držení psa.

Vedení města souhlasilo se zařazením zástupce Koordinačního centra seniorů Ostrava do hodnotící komise pravidelné městské ankety Senior roku. Vyslankyní KCSO v komisi se stala představitelka občanského sdružení Společnost senior Ludmila Holubová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

22:09 Opava: Soud zamítl žaloby bývalého ředitele Slezského divadla

Okresní soud v Opavě svým rozsudkem zamítl žaloby podané MgA. Alešem Kománkem proti statutárnímu měs…