Otrokovice se budou prezentovat na veletrhu cestovního ruchu

14.01.2014 7:38

Na veletrhu Regiontour 2014, který proběhne od 16. do 19. ledna na brněnském výstavišti, se bude opět prezentovat i město Otrokovice. Hlavním lákadlem budou Otrokovické letní slavnosti a Sportovní areál Baťov.

Otrokovice se budou prezentovat na veletrhu cestovního ruchu
Foto: panoramio.com
Popisek: Otrokovice

Stejně jako v minulých letech je stánek Otrokovic součástí expozice Východní Moravy umístěné na tradičním místě v pavilonu „P“ spolu s ostatními moravskými kraji. Prezentace turistické nabídky proběhne u sektorů určených pro čtyři turistické oblasti Zlínského kraje - Kroměřížsko, Slovácko, Valašsko a Zlínsko s Luhačovickem.

Expozice má společné motto: „Lázně, wellness, zážitek“. Město Otrokovice se proto bude soustřeďovat zejména na prezentaci Otrokovických letních slavností – letos ve stylu RETRO a Sportovního areálu Baťov jako moderního wellness centra.

„V letošním roce jsme se v rámci Otrokovických letních slavností nechali inspirovat RETRO stylem a máme připravenu řadu lákadel v podobě atraktivních koncertů, zábavných vystoupení, atrakcí pro děti i letního kina. Festival bude opět oslavou léta pod širým nebem a nabídne oživení prázdninových dnů ve všech částech Otrokovic. V parku před Společenským domem nebudou chybět populární zpěváci nebo baviči. Kinematograf bratří Čadíků nabídne oblíbené filmy v parku před poliklinikou a samozřejmostí budou pivní slavnosti či řezbářské sympózium. Rekreační areál Štěrkoviště ožije ukázkou činností modelářů, složek integrovaného záchranného systému a závody dračích lodí. To vše a mnoho dalšího pro veřejnost zcela zdarma. Celým programem bude prolínat RETRO styl, a tak snad nikoho nepřekvapí, když potká chlapce či dívky v květovaných oblečcích se stylově upravenými vlasy, kteří budou mít pro každého připraveno malé překvapení. Změnili jsme styl, ale motto zůstává stejné – PŘIJEĎTE DO OTROKOVIC A ZAŽIJTE HAVAJ – zažijte pohodu a chuť opravdového léta. Vezměte děti, rodiny i známé na Otrokovické letní slavnosti a načerpejte spolu s námi řadu nezapomenutelných zážitků. Budete určitě ve správný čas na správném místě,“ vyzval k účasti na největší události prázdnin v Otrokovicích starosta města Jaroslav Budek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: otrokovice.cz

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

7:37 Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

V rámci letošních oslav 770 let od první písemné zmínky o našem městě jsou pořádány akce v duchu OSL…