Písek: Město hledá nájemce bývalých veřejných toalet, mohly by sloužit k podnikání

20.01.2024 7:04 | Tisková zpráva

Město Písek vyhlásilo výběrové řízení na pronájem objektu bývalých veřejných toalet na Mírovém náměstí. Záměrem je poskytnout ho k podnikání v oboru gastronomie.

Písek: Město hledá nájemce bývalých veřejných toalet, mohly by sloužit k podnikání
Foto: mesto-pisek.cz
Popisek: Písek

„Minimální výše ročního nájemného byla stanovena na jednu korunu. Podmínkou je, aby nájemce na své náklady zrekonstruoval prostory na provozovnu s občerstvením,“ řekl starosta Michal Čapek.

Anketa

Bude Donald Trump v listopadu zvolen prezidentem USA?

89%
6%
hlasovalo: 26603 lidí

Prohlídka objektu o výměře 54 m2 se koná 30. ledna od 9:00 do 9:30 a 27. února od 9:00 do 9:30. Přihlášky do výběrového řízení mohou zájemci zaslat do 25. března 12.00 h na adresu Městský úřad Písek, odbor správy majetku, Velké náměstí 114, 397 19 Písek. Pro usnadnění komunikace je vhodné, aby zájemce připojil také e-mailový a telefonický kontakt.

„Objekt bývalých veřejných toalet je řadu let nevyužívaný. Radní pro kulturu Robin Mikušiak přišel s nápadem na jeho využitím například pro občerstvení, nová provozovna by podle něj mohla pomoci zkultivovat prostranství v jeho okolí, kde se často zdržují bezdomovci,“ doplnil starosta. Je však podle něj možné se s potenciálním nájemcem domluvit i na jiném využití.

Podrobnosti k výběrovému řízení naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Diskutovali nad možnostmi snížení dopravní zátěže

22:28 Znojmo: Diskutovali nad možnostmi snížení dopravní zátěže

Jak snížit dopravní zátěž ve Znojmě. To bylo hlavní téma diskuze odborníků v Centru Louka.