Praha 13 získala prestižní ocenění

30.11.2017 10:47

Starosta městské části Praha 13 David Vodrážka a tajemník úřadu Jaroslav Mareš převzali v úterý 28. listopadu z rukou ministra průmyslu a obchodu Jiřího Havlíčka nejvyšší ocenění v programu Národní cena kvality České republiky.

Praha 13 získala prestižní ocenění
Foto: Praha 13
Popisek: Starosta David Vodrážka a tajemník úřadu Jaroslav Mareš převzali nejvyšší ocenění v programu Národní cena kvality České republiky.

Na slavnostním předávání, které proběhlo ve Španělském sále na Pražském hradě, bylo oceněno hned několik vítězů v různých kategoriích. Mimo jiné zde byly předány ceny za společenskou odpovědnost a udržitelnost firem a Medaile ministra průmyslu a obchodu. Hodnocení, na základě kterého byli vybráni vítězové, probíhalo celý rok, tedy od listopadu 2016. Městská část Praha 13 zvítězila za veřejný sektor v programu EXCELENCE.

Program EXCELENCE je považován za nejúspěšnější manažerský nástroj současnosti. Jeho používání přináší subjektům prokazatelně lepší kvalitu řízení, produktivitu, vyšší efektivitu, konkurenceschopnost a bezesporu také nárůst zisků.

„Za skvělý výsledek, jehož Praha 13 dosáhla, bych chtěl poděkovat především týmu, který se hodnocení účastnil a hodnotitelům popsal procesy, které při chodu našeho úřadu používáme,“ řekl při slavnostním předávání starosta Prahy 13 David Vodrážka. „Ocenění patří samozřejmě také všem zaměstnancům, díky nimž náš úřad dobře funguje a kteří odvádí tak kvalitní práci,“ dodal závěrem starosta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

19:06 Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

Městská knihovna Jablonec nad Nisou, p. o., uspěla v dotačním programu Veřejné informační služby kni…