Praha 5: Den s Městskou policií se Městské části Praha 5 vydařil

07.04.2014 10:40

Městská část Praha 5 uspořádala dne 2. dubna 2014 ve spolupráci s Městskou policií dětský den pro Mateřskou školu u Železničního mostu v Praze 5.

Praha 5: Den s Městskou policií se Městské části Praha 5 vydařil
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 5

Den s Městskou policií se konal pod záštitou zástupce starosty MČ Praha 5 JUDr. Petra Lachnita. Zahájení dětského dne byl přítomen i ředitel obvodního ředitelství Městské policie Praha 5 Mgr. Zdeněk Hejna. Příslušníci Městské policie předvedli malým divákům ukázky výcviku služebních psů, služební vozidla a motorky. Na programu dne byla rovněž ukázka poslušnosti služebních psů včetně zadržení agresívního pachatele a předvedení jízdní skupiny na koních se simulovaným přechodem ohně a dýmem. Největší atrakcí však byly policejní koně, na kterých se mohli žáci z mateřské školy i povozit. Zástupce starosty JUDr. Petr Lachnit předal dětem drobné dárky.

Podobné akce připravil JUDr. Petr Lachnit i pro Mateřskou školu na Santošce v Jinonicích a pro Mateřskou školu Weberova.   

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha5.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

16:31 Hustopeče: Stavební úřady s obavami vyhlíží nový zákon

S nervozitou a obavami vyhlíží pracovníci stavebních úřadů letošní 1. červenec. Právě tento den vsto…