Praha 5: Dětský rugbyový turnaj pod záštitou JUDr. Petra Lachnita

26.04.2014 12:05

Rugby Club Tatra Smíchov uspořádal v neděli 20. dubna turnaj nejmenších rugbystů pro věkové kategorie U 9 (hráči do 9 let) a U 11 (hráči do 11 let). Turnaje se zúčastnily i zahraniční kluby v rámci Prague Youth Rugby Festival. Nad turnajem s bohatým doprovodným turnajem převzal záštitu 1. zástupce starosty městské části Praha 5 JUDr. Petr Lachnit.

Praha 5: Dětský rugbyový turnaj pod záštitou JUDr. Petra Lachnita
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 5

Turnaj se konal na hřišti RC Tara Smíchov - Na Císařce v Praze 5. Pořadatelé připravili bohatý doprovodný program pro všechny děti a diváky. K vidění byly ukázky zásahu Pohotovostní motorizované jednotky Policie ČR. Městská policie Praha 5 pak předvedla malým divákům ukázky výcviku služebních psů, služební vozidla a motorky. Na programu dne byla rovněž ukázka poslušnosti služebních psů včetně zadržení agresívního pachatele a předvedení jízdní skupiny na koních se simulovaným přechodem ohně a dýmem. Největší atrakcí však byly policejní koně, na kterých se mohli děti i povozit. 

Po celou dobu byl dětem k dispozici skákací hrad, ale návštěvnici mohli především zhlédnout turnajová utkání přibližně 20 dětských týmů jak pražských, tak i mimopražských klubů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha5.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…