Praha 5: Vyhlášení vědomostních soutěží žáků základních škol a víceletých gymnázií

18.04.2013 14:08

Slavnostní vyhlášení vědomostních soutěží Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy pro rok 2013 pro žáky základních škol a víceletých gymnázií v Praze 5, proběhlo dne 14. dubna na smíchovské radnici.

Praha 5: Vyhlášení vědomostních soutěží žáků základních škol a víceletých gymnázií
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 5

Tyto vědomostní soutěže pravidelně organizuje pro základní školy a víceletá gymnázia pro Prahu 5, Prahu 13 a Prahu 16 Dům dětí a mládeže v Praze 5.

Ocenění pro účastníky předal zástupce starosty MČ Praha 5 JUDr. Petr Lachnit a ředitel Domu dětí a mládeže Mgr. Jiří Dolejš. Vyhlášení se zúčastnilo 120 účastníků, kteří se umístili na předních místech v jednotlivých soutěžích. Jednalo se o Olympiády v dějepise, českém jazyce, anglickém jazyce, německém jazyce, zeměpise, chemii, fyzice a soutěži Předveď, co umíš na PC. Vyhlášení se zúčastnili také učitelé a profesoři z jednotlivých škol.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha5.cz

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Další články z rubriky

Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

22:28 Turnov: Ovce na dvoře i prevence šikany

Experti na školství vyrazili za inspirací do holandských škol. Třicet osm zástupců škol z celého Čes…