Praha 8 pořádá druhý ročník celostátní konference Pohyb v každém věku

24.10.2017 10:04

MČ Praha 8 a Kancelář Světové zdravotnické organizace ČR pořádají druhý ročník celostátní konference, tentokrát pod názvem Pohyb v každém věku, která se uskuteční v pondělí 13. listopadu 2017 od 9 hodin v Kulturním domě Ládví. Záštitu konferenci poskytli zástupce starosty Prahy 8 Petr Vilgus a radní pro sport Jana Solomonová. .

Praha 8 pořádá druhý ročník celostátní konference Pohyb v každém věku
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 8

Devítinásobný mistr ČR v badmintonu Petr Koukal, legenda českého i evropského sportovního aerobiku Olga Šípková, olympionik Michal Novotný nebo například lektorka hormonální jógy Šárka Simonidesová – přední čeští sportovci a odborníci představí možnosti, které jsou v dnešní době k dispozici pro každého, koho zajímá sport a pohyb. „Pohyb není důležitý jen v souvislosti se zdravým životním stylem, ale čím dál tím více se v dnešní uspěchané době stává také prostředkem socializace. Konferenci vnímám především jako skvělý způsob předání aktuálních možností všem, kteří chtějí být aktivní, bez rozdílu věku,“ říká radní pro sport osmé městské části Jana Solomonová.

Kromě představení příkladů dobré praxe, reflexe současného stavu a prezentace aktuálních výsledků ve vymezených tématech pohybu se můžete těšit také na sportovní vystoupení a fairtradové občerstvení.

„Rozdílnost i jedinečné zkušenosti našich panelistů představují vysoký potenciál pro předávání praktických příkladů. Věřím, že konference bude inspirací nejen z hlediska pohybu, ale také dalších aktivit a možného zapojení pro všechny zájemce,“ doplňuje zástupce starosty Petr Vilgus.

KDY:
13. listopadu 2017 od 9.00 do 15.00 hodin

KDE:
KD Ládví, Burešova 2, Praha 8

Vstup na konferenci je zdarma, vzhledem k omezené kapacitě je však nutná registrace (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…