Praha: Ulice v Suchdole dostanou novou kanalizaci

16.09.2015 16:04

Některé ulice v městské části Praha – Suchdol budou připojeny na veřejnou kanalizační síť. Rada hl. m. Prahy dnes chválila dvě veřejné zakázky, jejichž předmětem je vybudování gravitačních uličních stok a veřejných částí přípojek.

Praha: Ulice v Suchdole dostanou novou kanalizaci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha

První veřejnou zakázkou je doplněn projekt výstavby gravitačních uličních stok a veřejných částí přípojek, které jsou nutné k odvedení splaškových vod v oblasti Budovce na území Suchdola. Jedná se o stoky v ulici Kamýcká, Lysolajská, Budyňská, Výjezdní, Suchdolská, Májová, Osvobození a Stehlíkova. Zakázku zde získala společnost Aga-Letiště s nabídkovou cenou 1 285 000 Kč bez DPH.

„Předmětem druhé zakázky je výstavba splaškové kanalizace a veřejné části domovních přípojek v části ulic Pod Rybníčkem, Ke Kozím hřbetům a Bažantní. Splašková kanalizace je navržena gravitační se vstupními šachtami a je ukončena napojením na stávající kanalizaci v ulici Pod Rybníčkem.  Výstavba bude vedena ve stávající komunikaci,“ upřesnila radní hl. m. Prahy Jana Plamínková. Zakázku získala společnost Čermák a Hrachovec s nabídkovou cenou 4 569 158,69 Kč bez DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Petr Mach, Ph.D. byl položen dotaz

cenzura

Jak v EU ovlivníte, zda u nás bude zachována svoboda projevu, kterou má snahu tato vláda omezit a jak píšete i vy, schovává to za jakýsi boj s dezinformacemi?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

7:37 České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

V květnu začne kompletní rekonstrukce 230 metrů dlouhého úseku ulice Vrbenská v místě od křižovatky …