Představitelé města Ostrov navštívili příspěvkové organizace zřizované městem

11.12.2016 6:33

Městské příspěvkové organizace v Ostrově navštívili během podzimních měsíců zástupci města i pracovníci Městského úřadu.

Představitelé města Ostrov navštívili příspěvkové organizace zřizované městem
Foto: Ostrov.cz
Popisek: Ostrov

Starosta Pavel Čekan, místostarosta Josef Železný, neuvolněný místostarosta Libor Bílek, radní Pavlína Lišková, zastupitelka Ilona Leupold, zastupitel Petr Kalousek, vedoucí odboru kancelář starosty Městského úřadu Lucie Mildorfová, referentka odboru kancelář starosty Městského úřadu pro školství a metodické řízení příspěvkových organizací města Jitka Kořánová, tisková mluvčí města Zdeňka Newiaková, referent odboru majetkové správy Městského úřadu Ostrov Pavel Šimek navštívili základní školy Masarykova a Májová, mateřské školy Palackého, Krušnohorská, Masarykova, Halasova, Základní a Mateřskou školu Myslbekova, Městskou knihovnu, Městský dům dětí a mládeže, Základní uměleckou školu a Dům Kultury Ostrov. Na všech místech zástupce města přivítali ředitelé či ředitelky jednotlivých organizací, provedli je objekty a společně zhodnotili proběhlé a naplánovali možné budoucí investice. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Ladislav Václavec byl položen dotaz

Zdraví máme jen jedno

Pane senátore, hlasoval jste pro senátní novelu zaměstnávání zahraničních zubařů u nás. Tito studenti medicíny, možná lékaři mají pracovat pod dohledem českého l=kaře, který asi podle vás nemá co na práci a tak bude dohlížet. Bez řádně ukončené zkoušky z českého jazyka a slevovat z náročnosti aproba...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Světelný smog se sníží, obměnou projde skoro 400 venkovních světel

10:23 Přerov: Světelný smog se sníží, obměnou projde skoro 400 venkovních světel

391 nových svítidel, 9 regulátorů napětí a 11 rozvaděčů veřejného osvětlení. Přerov plánuje ve druhé…