Příbram: Nové parkoviště Hvězdička nabízí místa pro 30 aut

15.02.2017 16:44

Od dnešního dne mohou motoristé využívat nové parkoviště v ulici Jinecká. Parkoviště bude sloužit zejména pro odstavení vozidel návštěvníků smuteční obřadní síně. Celkový navržený počet nových parkovacích stání pro osobní automobily je třicet, z toho tři stání pro vozíčkáře. Parkování je zdarma na dvě hodiny, řidič však musí mít za sklem parkovací kotouč.

Příbram: Nové parkoviště Hvězdička nabízí místa pro 30 aut
Foto: Honza Groh
Popisek: Václavské náměstí v Příbrami

Povrch parkoviště je dlážděný ze žulových kostek 10 x 10 x 10 cm. Stavba je zkolaudována, avšak zbývá dokončit osazení lavičky, koše, terénní úpravy kolem parkoviště a výsadbu zeleně. Vše proběhne, až budou příznivé klimatické podmínky, řidiči na tomto místě však již parkovat mohou.

Parkoviště bylo vybudováno z finančních prostředků města a za použití dlažebních kostek z majetku města. Celkové náklady na realizaci parkoviště jsou cca 1,5 milionu korun vč. DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

16:31 Vsetín: Příběhy našich sousedů ve Vsetíně

Příběhy našich sousedů je vzdělávací projekt neziskové organizace Post Bellum pro žáky osmých a devá…