Příbram: Program Senior Point zve na zajímavou přednášku

10.10.2017 12:25

Vv rámci programu Senior Pointu se uskuteční 16. října od 17 hodin v prostorách Senior Pointu Příbram přednáška profesora MUDr. Julia Špičáka, CSc.

Příbram: Program Senior Point zve na zajímavou přednášku
Foto: Honza Groh
Popisek: Václavské náměstí v Příbrami

Souhlasíte s tím, že stárnout se musí umět a že důchodem život nekončí, ale začíná? Staráte se o svoje zdraví a zajímá Vás prevence? Tak právě pro Vás je připravena přednáška prof. MUDr. Julia Špičáka, CSc., předního českého gastroenterologa, přednosty Kliniky hepatogastroenterologie Transplantcentra Institutu klinické a experimentální medicíny v Praze. Přednáška se uskuteční v pondělí 16. října od 17 hodin v prostorách Senior Pointu Příbram, v budově bývalé 8. ZŠ v ulici Žežická 193.

Julius Špičák (* 10. června 1952 Praha) vystudoval Fakultu všeobecného lékařství Karlovy univerzity v Praze (1970–1976). Atestaci z gastroenterologie získal v roce 1992. Od roku 1995 působí v Institutu klinické a experimentální medicíny v Praze. Věnuje se především digestivní endoskopii, pankreatologii a transplantacím jater.

Přednáška je určena pro širokou veřejnost, drobné občerstvení zajištěno, vstup zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…