Program regenerace městské památkové rezervace Cheb

28.08.2015 17:24

Vlastníci kulturních památek na území Městské památkové rezervace Cheb mají možnost získat příspěvek na jejich obnovu.

Program regenerace městské památkové rezervace Cheb
Foto: mestocheb.cz
Popisek: Náměstí v Chebu

Vlastníci kulturních památek na území Městské památkové rezervace Cheb mají možnost získat příspěvek na jejich obnovu. Příspěvky jsou poskytovány v rámci Programu regenerace městských památkových rezervací a městských památkových zón, který vyhlašuje Ministerstvo kultury ČR. Žádosti o příspěvek na rok 2016 jsou přijímány do 30. září 2015 na Městském úřadě Cheb, odbor stavební a životního prostředí. Formulář žádosti je k dispozici zde. Příspěvky poskytované z Programu jsou přísně účelové. Mohou být použity jen na úhradu prací zabezpečujících uchování souhrnné památkové hodnoty kulturní památky, nikoli na modernizace objektů, úpravy veřejných prostranství, pořízení stavebně-historického a restaurátorského průzkumu, projektové dokumentace a na práce investiční povahy.

Bližší informace týkající se možnosti získání příspěvku Vám poskytnou pracovnice odboru stavebního a životního prostředí Městského úřadu Cheb, oddělení územního plánování a  památkové péče Slávka Snížková (tel. 354 440 175, e-mail snizkova@cheb.cz) nebo Ing. Monika Šimečková (tel. 354 440 177, e-mail simeckova@cheb.cz). K dispozici jsou rovněž zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…