Prostějov: Budoucí podoba koupaliště ve Vrahovicích

11.07.2017 17:35

Po letošní letní sezoně startuje regenerace koupaliště. Zveřejňujeme náhledy jeho budoucí podoby.

Prostějov: Budoucí podoba koupaliště ve Vrahovicích
Foto: prostejov.eu
Popisek: Prostějov

O tom, jak bude koupaliště ve Vrahovicích po rekonstrukci vypadat, už informují vyvěšené vizualizace přímo v jeho areálu. 

„V současnosti probíhají dokončovací práce na projektové dokumentaci pro stavební povolení a inženýrská činnost, což je klasické vyjadřování dotčených orgánů. Výběrové řízení bude vyhlášeno koncem letních prázdnin a po jeho ukončení bude teprve známa cena za provedení celé rekonstrukce,“ popsal současný stav první náměstek primátorky Zdeněk Fišer.

Jak jsme již před nedávnem informovali, nabídková cena za zpracování několika stupňů projektové dokumentace činí přes 1,1 milionu korun (včetně DPH) a provádí ji společnost Stavoprojekt Olomouc a.s.. Ta také pro město Prostějov již v roce 2014 zpracovávala „Posouzení stávajícího stavu areálu koupaliště a nástin možného řešení (Prostějov, Vrahovice)“. Vloni dokončila „Technicko – ekonomický návrh celkové rekonstrukce koupaliště v Prostějově Vrahovicích“.

„Termíny rekonstrukce jsou nastaveny tak, aby práce mohly začít po letní sezóně 2017 s uvedením rekonstruovaného koupaliště do provozu v sezóně 2018,“ uzavřel Zdeněk Fišer.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.