Reprezentační ples města Pardubic

15.03.2017 17:30

Vrcholem pardubické plesové sezóny a pravděpodobně i jejím posledním plesem se v sobotu 1. dubna 2017 stane Reprezentační ples města Pardubic, který odstartuje v 19 hodin.

Reprezentační ples města Pardubic
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

Průvodcem celého večera bude charismatický legendární televizní a rozhlasový moderátor Alexander Hemala, k poslechu ale především k tanci zahrají Pirate Swing Band s frontmanem Jiřím Ševčíkem. Návštěvníky plesu zcela jistě roztančí hlavní host Petr Kotvald se svými tanečníky. Během večera vás také potěší a pobaví baletní vystoupení ZUŠ Havlíčkova, taneční akrobacie nebo barmanská show.

„Jsem rád, že i letos proběhne Reprezentační ples města Pardubic v překrásných prostorách Východočeského divadla Pardubice. Věřím, že díky dobře sestavenému programu, úžasnému prostředí i skvělé akustice se bude městský ples patřit k tomu nejlepšímu v letošní pardubické plesové sezóně,“ říká s nadšením primátor Martin Charvát. „Vzhledem k tomu, že ples je v podstatě jediná reprezentační akce města určená pro veřejnost, rozhodli jsme se i letos v rámci plesu předat ocenění města, která na konci minulého roku významným osobnostem města udělilo zastupitelstvo města,“ vysvětluje Martin Charvát, který dodává, že na plese jsou ale nejdůležitější návštěvníci a proto všechny srdečně zve.

Vstupenky na Reprezentační ples města Pardubic je možné zakoupit v předprodeji Východočeského divadla Pardubice. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Fakt si myslíte, že jsou Ukrajinci nacisti?

Proto, že se brání a brání svou zem nebo proč? Vy byste ČR nebránil, kdyby bylo potřeba? A nejsou Ukrajinci spíš hrdinové?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Česká pošta a magistrát otevřely první třípřepážkovou poštu Partner

11:17 Brno: Česká pošta a magistrát otevřely první třípřepážkovou poštu Partner

V Brně v Orlí ulici byla slavnostně otevřena první třípřepážková pošta Partner v České republice. Pr…