Rozpočet města Benešov

30.12.2016 16:11

Na zastupitelstvu města 12. prosince 2016 bylo schváleno rozpočtové opatření č. 5/2016 kterým dochází k posledním úpravám rozpočtu roku 2016. U příjmů byla upravena zejména daň ze závislé činnosti (+ 2,0 mil. Kč), správní poplatky (+ 1,3 mil. Kč) a dále převody z hospodářské činnosti a upraveny některé dotace.

Rozpočet města Benešov
Foto: wikipedia
Popisek: Benešov

V provozních výdajích došlo ke snížení celkem o 8,0 mil. Kč – jde zejména o úpravu výdajů v oblasti služeb pro obyvatelstvo, kde některé mimořádné akce byly přesunuty do r. 2017 a dále došlo k přesunům v oblasti Místní správy. Výrazněji se snížily také investiční výdaje – hrazené z účtu hlavní činnosti o 18,6 mil. Kč, z účtu Fondu obnovy majetku o cca 14,7 mil. Kč.

ZM dne 12. prosince 2016 schválilo také pravidla rozpočtového provizoria na období od 1. ledna 2017 do data schválení rozpočtu města Benešov na rok 2017. Toto schválení je plánováno na ZM dne 11. ledna 2017. Rozpočet bude 15 dnů před dnem projednání v ZM zveřejněn na úřední desce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…