Trutnov: Nádražní most i chodníky v Horním Starém Městě se dočkají opravy

05.08.2018 19:03

Technické služby Trutnov nezahálí ani během letních měsíců. Ve městě provedly opravy v hodnotě více jak 9 milionů korun. Rekonstrukce se dočkal Novodvorský most, opraveno bylo parkoviště ve Sněženkové ulici či chodník v Janáčkově. Řada dalších oprav je naplánována na podzim.

Trutnov: Nádražní most i chodníky v Horním Starém Městě se dočkají opravy
Foto: virtualczech.cz
Popisek: Náměstí v Trutnově

Od června do srpna mají Technické služby v plánu provést řadu oprav. Některé již úspěšně dokončily, na jiných právě pracují. Rozpočet na tyto letní práce přesáhl částku 9 milionů korun. „V Bohuslavické ulici před zahrádkami jsme opravili komunikaci za téměř 2 miliony korun. Dále jsme opravili chodník na Jiráskově náměstí a v Janáčkově ulici,“ vysvětluje Lumír Labík, ředitel TST.

Rekonstrukcí za 4,5 milionů korun prošel Novodvorský most, který je již týden opět zprovozněn. Technické služby dále opravily parkoviště ve Sněženkové ulici za 847 000 korun a dětské hřiště v Dlouhé ulici za 800 000 korun.

Na konec prázdnin a podzim jsou připraveny další projekty, a to rekonstrukce Nádražního mostu či oprava chodníků a veřejného osvětlení v Královédvorské ulici. Nového povrchu se dočká také úsek komunikace na Úpském nábřeží od kruhového objezdu po křižovatku Novodvorská a chodníky v Horním Starém Městě, konkrétně v ulicích Úpská, Tichá, Kopretinová a Dlouhá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Ivan Bartoš, Ph.D. byl položen dotaz

boj s dezinformacemi

Dobrý den, proč se podle vás šíří dezinformace? Není to náhodou proto, že vy politici špatně komunikujete? Ostatně na špatnou komunikaci této vlády poukazují mnozí. A jak přesně s nimi chcete bojovat? Budete odsuzovat všechny názory, které se neslučují s těmi vašemi? To totiž teď děláte. A ještě je...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Festival Zlín žije odstartuje prázdniny, bude mít přes 500 účinkujících

13:37 Zlín: Festival Zlín žije odstartuje prázdniny, bude mít přes 500 účinkujících

Krajské město ožije ve dnech 28. - 30. června třetím ročníkem pouličního zážitkového festivalu Zlín …