Ústí nad Labem: Primátorka pokřtila Armě knihu o historii ústeckého fotbalu

26.09.2017 7:35

FK Ústí nad Labem se chlubí novou knihou o historii a vývoji klubu od samotného vzniku až po současnost.

Ústí nad Labem: Primátorka pokřtila Armě knihu o historii ústeckého fotbalu
Foto: mag-ul.cz
Popisek: Letecký pohled na město Ústí nad Labem

V pátek 22. září před zápasem Fortuna národní ligy proti Varnsdorfu proběhl za účasti primátorky města Ústí nad Labem Ing. Věry Nechybové a jejího náměstka Pavla Dufka slavnostní křest knihy „HISTORIE ÚSTECKÉ KOPANÉ, aneb Arma slaví 90 let“ od autorů Františka Pličky ml., Martina Beneše a Svatopluka Štefla. Křtu publikace se účastnili i výkonný ředitel klubu Ing. Petr Heidenreich či místopředseda představenstva Jiří Dušek.

Významní hráči klubové historie a představitelé jednotlivých generací před zraky fanoušků převzali z rukou sportovního manažera Stanislava Pelce vlastní výtisk knihy. Knihu tak získal například bývalý fotbalista Václav Rys, který je členem síně slávy ústeckého fotbalu nebo Stanislav Ehnert, který byl v prosinci 2014 uveden jako první do nově vznikající síně slávy ústeckého fotbalu.

Kniha se věnuje po jednotlivých obdobích bohaté historii klubu od jeho vzniku v roce 1927, kromě toho obsahuje i mnoho unikátních dobových fotografií a jmenný seznam všech hráčů, kteří v klubu působili.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

11:33 Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

Některé projekty v krajském městě se neobejdou bez dobré spolupráce a komunikace mezi krajem a měste…