Vsetín: Jaromír Vávra nově šéfuje vsetínskému odboru správy majetku a investic

03.11.2017 7:37

Od prvního listopadu pracuje na pozici vedoucího Odboru správy majetku, investic a strategického rozvoje Městského úřadu Vsetín Jaromír Vávra. Střídá tak po odchodu do penze Ivo Šnevajse, který jako vedoucí pracoval pro město Vsetín sedm let.

Vsetín: Jaromír Vávra nově šéfuje vsetínskému odboru správy majetku a investic
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

K poslednímu říjnu letošního roku odešel Ivo Šnevajs do penze, který nejprve pracoval od listopadu 2010 jako ředitel městské společnosti Vsetínská investiční a správní a poté od začátku roku 2012 jako vedoucí odboru investic na vsetínské radnici. Pod jeho vedením se na Vsetíně realizovalo velké množství rekonstrukcí dětských hřišť, místních komunikací a chodníků, ale i dalších významných investic a oprav městského majetku. Odbor pod jeho vedením také realizoval také velké množství dotačních projektů, které Vsetínu přinesly nemalé finanční prostředky.

„Za profesionální a nadstandardní práci patří Ivo Šnevajsovi naše velké poděkování,“ uvedl za vedení města starosta Jiří Růžička. Vsetínská radnice vyhlásila před prázdninami konkurs na jeho nástupce. Rada města pak na svém říjnovém zasedání jmenovala od 1. listopadu nového vedoucího odboru správy a majetku Jaromíra Vávru.

„Chtěl bych navázat na práci svého předchůdce, za jehož působení odbor dosáhl vysoké kvality a profesionality a byl velmi úspěšný nejen ve správě majetku, ale i v získávání dotačních prostředků, které pomáhají zvelebovat naše město. Mým cílem je tak udržet nastavenou laťku a navázat na svého předchůdce,“ doplnil Jaromír Vávra.

Jaromír Vávra přichází na vsetínskou radnici z Ministerstva zdravotnictví ČR, kde pracoval jako projektový manažer na odboru koncepcí a strategií, a má tak zkušenosti jak s vedením projektů po stránce ekonomické, tak i s projekty stavebními.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

Stejné mzdy za stejnou práci v celé Evropě

Zajímalo by mě, jak toho chcete docílit? A kde by třeba podniky nebo zaměstnavatelé na dorovnání mezd měli brát peníze?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Karlovarská deklarace požaduje urychlenou elektrifikaci trati na Norimberk

19:06 Cheb: Karlovarská deklarace požaduje urychlenou elektrifikaci trati na Norimberk

Výsledkem česko-bavorsko-saského summitu o přeshraniční dopravě, který se za účasti českého ministra…