Vsetín: Zabruslete si s VHK ROBE a zkuste se stát hokejistou

15.09.2017 9:13

Všichni zájemci o bruslení z řad dětí, pozor! V úterý 19. září od 17 do 18 hodin budou mít všechny děti bez rozdílu dovedností v bruslení možnost vyzkoušet si, jaké je to být hokejistou. VHK ROBE Vsetín ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje totiž pořádá na zimním stadionu Na Lapači akci v rámci Týdne hokeje.

Vsetín: Zabruslete si s VHK ROBE a zkuste se stát hokejistou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Dolní náměstí ve Vsetíně

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku od 4 do 8 let a jejich rodiče. „Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek,“ uvedl jednatel VHK ROBE Daniel Tobola s tím, že pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají zase možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro jeho fyzický a osobnostní rozvoj.

Kromě samotného zážitku z bruslení si navíc každé dítě odnese domů cenný a zajímavý hokejový dárek. Můžeme prozradit, že loni to byl hokejový reprezentační dres… Přijďte si tedy vyzkoušet, jaké je to být hokejistou. Zažijete u toho i spoustu zábavy s trenéry a hráči vsetínského VHK ROBE.

Stačí si přinést jen brusle, helmu a rukavice (stačí lyžařská helma a rukavice). Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na trenéra mládeže Lubomíra Konečného (tel. č.: 725 623 191) a dohodnout se s ním na zapůjčení vybavení přímo na místě. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…