Zábřeh vstoupí do roku 2015 novoročním koncertem

28.12.2014 12:50

Nový občanský rok zahájí v Zábřehu slavnostní novoroční koncert v kostele sv. Barbory. Vystoupí na něm Zábřežský komorní orchestr pod vedením Martina Hrocha se sólisty Markétou Cabajovou na flétnu, Františkem Kolčavou na violoncello a sopranistkou Šárkou Hlochovou.

Zábřeh vstoupí do roku 2015 novoročním koncertem
Foto: archiv starosty
Popisek: starosta Zábřehu RNDr. Mgr. John František, Ph.D.

Program koncertu je navýsost atraktivní, návštěvníci uslyší skladby J. S. Bacha, A. Vivaldiho, W. A. Mozarta a dalších renomovaných autorů. Sváteční setkání při hudbě, které pořádá Město Zábřeh ve spolupráci se Zábřežskou kulturní a občanským sdružením Svatá Barbora, bude zároveň prvním koncertem prestižního hudebního cyklu Bravo Zábřeh v novém roce 2015. „Na novoroční koncert jsou zváni nejen vyznavači klasické hudby, ale všichni, kteří si chtějí první den nového roku zpříjemnit hodnotným kulturním zážitkem a také prožít chvíle pospolitosti a přátelské atmosféry,“ uvedl starosta František John, pod jehož záštitou se akce koná. Koncert v kostele sv. Barbory začíná v 15 hodin, vstupné je dobrovolné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: zabreh.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.