Žatec: Dočesná omezí dopravu ve městě

15.08.2017 20:30

Z důvodu připrav a pořádání akce „Žatecká Dočesná“ dojde ve dnech od 27. 8. až 4. 9. k částečným nebo úplným dopravním uzavírkám.

Žatec: Dočesná omezí dopravu ve městě
Foto: wikipedia
Popisek: Žatec.

Omezen bude zejména provoz a parkování v okolí nám. Svobody, Hošťálkovo nám. , Žižkovo nám., nám 5. Května, nám. Prokopa Velkého, Prokopa Malého, ulice Vrchlického, ulice Milénová, ulice Úzká a v dalších přilehlých ulicích města. K průjezdu bude zcela uzavřena Nákladní ulice. Velká část Nákladní ulice bude sloužit k parkování aut přítomných pivovarů a stánkařů.

Od neděle 27. 8. začnou do prostoru centra najíždět zábavné atrakce, které se začnou rozmisťovat od středy 30.8. Jejich provoz bude zahájen v pátek 1. 9.

Povolenky ke vjezdu do areálu si mohou vyzvednout lidé s občanským a malým technickým průkazem v Informačním centru na Radnici.
Tyto povolenky umožní obyvatelům pouze vjezd a výjezd z areálu v době mimo dobu konání akce. V časech od čt 30.8. 18:00 do ne 3.9. 12:00 hod bude platit zákaz parkování.

Návštěvníkům, kteří přijedou na Dočesnou autem doporučujeme parkovat v odlehlejších místech o centra města. Dbejte prosím zejména na správné parkování a dodržování pravidel silničního provozu. Důležitý je dostatek místa pro průjezd vozidel integrovaného systému ( hasiči, záchranáři a policie).

Dále Vás informujeme o možném zvýšení hladiny hluku v prostoru konání slavností.

K 15.8. je již přihlášeno 47 pivovarů. Další se průběžně hlásí.
Seznam pivovarů bude v připravovaném letáčku nebo na webu ZDE

Připomínáme, že bude v době od pátku do soboty probíhat hlasování o Pivo Dočesné 2017.
Hlasovací kupony budou v letáčku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…