Bezák (ANeO): Bezprecedentní vraždění civilistů na východě Ukrajiny pokračuje

12.05.2014 9:29

V Evropské unii se nenašli vrcholní politici, kteří by zastavili a odsoudili masakrování civilistů ukrajinskou armádou, kterou vyslal válečný zločinec Turčynov a ozbrojenci z Pravého sektoru a americkými žoldnéry americké soukromé firmy Academi.

Bezák (ANeO): Bezprecedentní vraždění civilistů na východě Ukrajiny pokračuje
Foto: youtube.com
Popisek: Hořící Dům odborů v jihoukrajinské Oděse

Ani česká vláda nevyjádřila znepokojení nad trestnou výpravou ukrajinské armády, vyslanou dosavadním nelegitimním prezidentem Turčynovem proti vlastním ukrajinským občanům na východě Ukrajiny.  Krev nevinných civilních obětí takto nelpí pouze na rukou ukrajinských vojáků, ozbrojenců Pravého sektoru a amerických žoldnérů, ale i vrcholných politiků EU a USA.

Jako demokraticky smýšlející občan, humanista a jako bojovník za lidská práva a za občany vyvolatelné referendum a ve jménu vyššího principu, schvaluju a podporuju ve světle teroru proti ruskojazyčným občanům Ukrajiny, referendum o odtržení ruskojazyčných oblastí od Ukrajiny, vedené fašistickou a pučistickou vládou v Kyjevě.  Odtržení od stávající Ukrajiny je totiž už jediná možnost, jak zabránit genocidě tamního obyvatelstva.

Německý list Bild am Sonntag zveřejnil šokující zprávu o tom, že ukrajinské pučistické vládě pomáhají v boji na jihovýchodě Ukrajiny Američané, kteří mučili Iráčany. Z toho plyne, že je v podstatě ohroženo na životě několik tisíc ruskojazyčných občanů Ukrajiny, obviněných ze spolupráce s Ruskem. Tito lidé jsou vystaveni vyzkoušeným mučícím praktikám, za které by se nestyděli ani němečtí nacisté v dobách druhé světové války.

Takto vypadá demokracie v podání pučistů v Kyjevě: http://www.youtube.com/watch?v=gEHlgBl4Q4g  nebo i takto :

Ukrajinští vojáci dnes podle agentury AP začali pálit do davu ve městě Krasnoarmejsk v Doněcké oblasti na východě Ukrajiny. Podle AP po střelbě ležela na zemi dvě bezvládná těla. Incident se odehrál poté, co členové národní gardy obsadili volební středisko ve městě a předčasně tu ukončili separatistické referendum.

Hanba vrcholným politikům USA a EU, kteří nečinně přihlížejí řádění prokyjevských pučistických zločinců proti lidskosti!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: Jiří Bezák - profil

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…