ČSSD: Jihočeskou kandidátku povede Ondřej Veselý

22.07.2017 11:01

Volebním lídrem v Jihočeském kraji bude písecký starosta Ondřej Veselý. Od tamních sociálních demokratů dostal v korespondenčním hlasování 68 % hlasů.

ČSSD: Jihočeskou kandidátku povede Ondřej Veselý
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

„Děkuji moc všem, kteří si našli čas a poslali mi svůj hlas. Sociální demokracie v Jihočeském kraji je tradičně silná a já věřím, že i v letošních volbách do Sněmovny přesvědčíme naše voliče a nezklameme jejich důvěru,“ řekl ke svému zvolení lídrem kandidátky Ondřej Veselý. 

Stranických primárek pro podzimní volby do Poslanecké sněmovny se zúčastnilo 33 % jihočeských sociálních demokratů. Z druhého místa se bude o hlasy voličů ucházet českobudějovický náměstek primátora Petr Podhola, ze třetího pak místostarostka Tábora Olga Bastlová.

Tímto hlasováním jsou uzavřené už všechny kandidátní listiny pro sněmovní volby a všech 14 krajů už zná jméno svého volebního lídra. Tabulku s přehledem výsledků stranických primárek najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…