Chalánková (TOP 09): Zájem dítěte musí být na prvním místě

05.08.2014 6:27

Opakovaně se objevují prohlášení a záměry politiků či ochránkyně lidských práv o umožnění adopcí dětí registrovanými páry homosexuálů. Slyšíme o právu na dítě. Jde o absolutně nepřijatelný postoj. Nikdo nemá PRÁVO na dítě.

Chalánková (TOP 09): Zájem dítěte musí být na prvním místě
Foto: top09.cz
Popisek: Poslankyně za TOP 09 Jitka Chalánková

Opakovaně se objevují prohlášení a záměry politiků či ochránkyně lidských práv o umožnění adopcí dětí registrovanými páry homosexuálů. Slyšíme o právu na dítě. Jde o absolutně nepřijatelný postoj. Nikdo nemá PRÁVO na dítě. Je třeba chránit PRÁVA ohroženého dítěte, jeho právo na co nejlepší život a výchovu.

Argumentace, že je to přece lepší, než aby žilo v ústavu, je zavádějící a demagogická. Kdo chce, může se se situací dětí, které jsou v ústavech, seznámit. Tyto děti mají své rodiče. Ty kterým byla umožněna adopce, již v ústavech nejsou. Pod demagogií o PRÁVECH DÍTĚTE se páchá v naší zemi již několik let rozvrat všeho, co fungovalo a dalo se pouze zlepšovat. Jde o cílený útok na tradiční rodinu. Tradiční rodina jako svazek muže a ženy si zaslouží ochranu společnosti. Je to výsadní společenství, ve kterém se rodí děti a které děti přijímá. Věřím, že česká společnost dokáže ochránit konzervativní hodnoty a přirozený zákon.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kobza (SPD): Půjde i o jakési perpetuum mobile výroby voličů

17:17 Kobza (SPD): Půjde i o jakési perpetuum mobile výroby voličů

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě