Cihlář (SPO): Soudnictví katastrofa, policie jak bys met

03.08.2015 21:52

Dvě represivní složky držící moc u moci. Dejte neomezenou nekontrolovatelnou moc hlupákům nebo úplatným nepoctivcům a rozloží vám společnost.

Cihlář (SPO): Soudnictví katastrofa, policie jak bys met
Foto: SPO
Popisek: Ing. Jiří Cihlář, místopředseda SPO Libereckého kraje

Strana práv občanů si je toho vědoma a proto předkládá občanům svůj program na poli spravedlnosti. Spravedlnost není věcí právníků nebo učenců, ale prostých lidí, kteří nespravedlnost pociťují na sobě nejvíce.

V rámci politického programu SPO je třeba vytipovat nešvary společnosti, proti nim brojit a navrhnout řešení, jen tak revoluční strana si zaslouží program změny. Jsme strana změny, která má v názvu práva občanů, které jsou obligatorně ale nedodržujíce se v samé ústavě.  Jsme strana, která základní práva občanů hlásí, brání a prosazuje a to vše ve jménu našich tradic a předků.

V rámci SPO je založena komise spravedlnosti, komise se poprvé sešla ve 29.týdnu v kanceláři SPO Libereckého kraje, uvítáme všechny podnětné názory a všechny členy a příznivce strany, kteří chtějí proti rozkladu společnosti u nás něco činit.  Prosím rozšiřte toto poselství a napište svůj názor nebo prostě pošlete svůj kontakt na adresu jcihlar@seznam.cz.

Děkujeme za Váš názor, děkujeme za součinnost.

Jiří Cihlář, předseda komise spravedlnosti a místopředseda SPO Libereckého kraje

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Ostudou ČR je ministr pro evropské záležitosti Dvořák, ne nepřijetí eura

20:18 Okamura (SPD): Ostudou ČR je ministr pro evropské záležitosti Dvořák, ne nepřijetí eura

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům ministra pro evropské záležitosti Dvořáka o…