Fiala (Úsvit): Budování evropského super státu nezaručí prosperitu ani mír

06.05.2015 15:55

Zpráva k průběhu a závěrům mezinárodní konference "Mír a prosperita v Evropě po Evropské unii"

Fiala (Úsvit): Budování evropského super státu nezaručí prosperitu ani mír
Foto: Hans Štembera
Popisek: Poslanec Radim Fiala

Dne 6. 5. 2015 proběhla pod záštitou poslance PS PČR Radima Fialy mezinárodní konference na téma Mír a prosperita po Evropské unii. Významnou měrou na zajištění konference se podílel předseda OK strany pan Jiří Janeček a hlavním hostem konference byla předsedkyně francouzské Front National paní Marine Le Pen. Konference se dále zúčastnil poslanec Tomio Okamura a řada zahraničních hostů. Zahraniční hosté: Mluvčí FPo MP pan Dr. Johannes Hübner, předseda Vlaams Belang MEP pan Toma Van Grieken, pan Gerolf Annemans.

Konference se zabývala současným stavem politické a ekonomické integrace Evropy. Účastníci konference se shodli na závěru, že budování evropského super státu nezaručí v Evropě ani prosperitu ani mír.

Omezování role mezinárodních států, popírání základních společenských a kulturních hodnot Evropy přináší naopak významná politická a bezpečnostní rizika.

Budoucnost Evropy by měla být založena na spolupráci národních států

Postupující centralizace politické moci, přerozdělování finančních zdrojů a obrovská míra mediální manipulace ohrožují základní politickou hodnotu Evropy a tou je svoboda.

Účastníci konference nepovažují současný model integrace za jedinou alternativu politického vývoje Evropy. Pro zachování míru a prosperity v Evropě považujeme za nutné zásadním způsobem tento proces reformovat. Budoucnost Evropy by měla být založena na spolupráci národních států při zachování jejich vysoké míry suverenity. Tato politická spolupráce států musí odrážet přání evropských národů a občanů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Klán (KSČM): Za Langšádlovou je tak "obrovský kus práce", že už nemá co dělat a končí

4:31 Klán (KSČM): Za Langšádlovou je tak "obrovský kus práce", že už nemá co dělat a končí

Jeden z největších mozků současné vlády a světové vědy, bývalá šéfka penzionu, absolventka zkrachova…