Gajdáček (KSČM): Přeštěpánkovaná Ostrava

06.08.2014 9:24

Kudy chodím, tudy narážím v Ostravě na billboardy, jednou jako velkoplošné, jindy na lavičkách nebo i na plakátovacích plochách, na kterých nás náměstek primátora města Ostravy Martin Štěpánek, zvolen za ODS, obšťastňuje sloganem: „Odmítám byznys s chudobou“, kde zřejmě naráží na problém ubytoven pro sociálně slabší občany, kteří jsou zneužívání některými „takypodnikateli“.

Gajdáček (KSČM): Přeštěpánkovaná Ostrava
Foto: kscm.cz
Popisek: Logo KSČM

Bylo by to v pořádku a rád bych se k této výzvě i připojil, ovšem je tu jedno velké ale. Zmíněný náměstek je členem strany, která je přímo zodpovědná za nepovedené privatizace, výprodej našeho majetku za „babku“ a někdy dokonce i za jeho rozkradení do rukou různých lobbistů, to vše v éře, tzv. „zhasnutého světla“, kdy probíhala malá i velká privatizace! Tato doba k nám přivedla do té doby nepoznané skutečnosti, o kterých jsme se kdysi učili jen ve škole v dějepise, nezaměstnanost, bezdomovectví, exekuce a s tím vším spojenou i tu chudobu, proti které chce tento náměstek dnes bojovat, ale neříká jak!!!

KSČM nabízí životaschopná řešení k oživení ekonomického růstu, rozšíření demokracie a zvýšení životní úrovně většiny obyvatel České republiky. KSČM tak usiluje o naplnění zájmů a potřeb občanů, i těch, kteří v podmínkách kapitalismu nemají možnost zabezpečit vlastní poctivou prací své rodiny přiměřenou životní úrovní, uplatnit se podle dosaženého vzdělání a kvalifikace.

Problémy nezaměstnaných a sociálně vyloučených řešme odstraněním jejich příčin! Lidé potřebují práci a solidní mzdu, ne sociální dávky! Vyvěšováním planých výzev na drahých billboardech nic nevyřešíme!!!

Petr Gajdáček, Kandidát na Senátora VO č.: 72 Ostrava-město a vedoucí kandidát do obv. zastupitelstva v Porubě

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Petr Gajdáček - profil

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Schillerová (ANO): Bez války by Fialova vláda přišla o poslední téma

10:14 Schillerová (ANO): Bez války by Fialova vláda přišla o poslední téma

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k antikampani koalice SPOLU.