Hověžák (STAN): Odmítáme lhaní a lži jako politickou kulturu

31.05.2015 16:51

Starostové a nezávislí k předvolebním lžím pana Čuby

Hověžák (STAN): Odmítáme lhaní a lži jako politickou kulturu
Foto: STAN
Popisek: Starosta Vlachovic - Vrbětic Zdeněk Hověžák

Starostové a nezávislí ve Zlínském kraji odmítají lhaní a lži jako politickou kulturu. František Čuba před senátními volbami slíbil, že pokud uspěje a stane se senátorem, opustí funkci radního Zlínského kraje. Teď ale přiznává, že to neudělá.

Neplnění slibu poškozuje a činí nedůvěryhodnou  celou krajskou politickou scénu. To, že se pan radní a senátor neumí postavit za své slovo, je výrazem jeho postojů a osobního charakteru. Bere si však za rukojmí i vedení celého kraje.

Tvrzení, že právě on zachraňuje současnou krajskou koalici, a to i za cenu neplnění slova daného voličům, by proto měla vysvětlit celá koalice. Zástupci stran ČSSD, KSČM a SPO by měli jasně říci, že s neplněním slibů souhlasí.

K politické kultuře naší země patří také názor menšiny nebo opozice, proto my Starostové a nezávislí voláme: "Nabízejí jinou politickou kulturu!". Chceme poctivé plnění slibů, chceme ať je slyšet i druhá strana a vede se dialog a odmítáme politické mesiášství.  

Zdeněk Hověžák
tajemník ZL kraje

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

14:04 Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

Europoslanci odsuzují ruské pokusy o vměšování do dění v Evropském parlamentu a nadcházejících evrop…