Hreha (Alternativa pro ČR): Lstiví manipulátoři se na Olgu Sommerovou mohou spolehnout

30.09.2016 20:20

Vezírové tzv. pravdy a lásky vědí, že na režisérku Olgu Sommerovou se mohou kdykoliv spolehnout. První dáma českého dokumentárního filmu je totiž ochotná podepsat kdykoliv cokoliv, co ji pravdoláskařští manipulátoři doporučí.

Hreha (Alternativa pro ČR): Lstiví manipulátoři se na Olgu Sommerovou mohou spolehnout
Foto: Archiv R. Hrehy
Popisek: Ing. Radim Hreha

Nejnověji prokázala svoji ideologickou pevnost a zásadovost prohlášením, které absolutně ignoruje, či dokonce překrucuje realitu.

Sommerová nejspíš podléhá kultu spasitelů národa stejně, jako její politicky angažované předchůdkyně z řad umělkyň, v dobách minulých.  Zřejmě proto vyzývá veřejnost, aby si připomínala Václava Havla právě teď, kdy je podle ní naše společnost rozvrácena nenávistí a strachem z neexistujícího nebezpečí.  Fakt, doopravdy napsala nenávistí a strachem z neexistujícího nebezpečí.

Paní režisérka se tak připojila k manipulátorům a propagandistům veřejnoprávních médií, kteří nejnověji recitují mantru o strachu z neznámého. Ti, s arogancí sobě vlastní, ignorují dlouholeté zkušeností židovského národa, jenž od svého vzniku je nucen řešit negativní důsledky soužití dvou paralelních, diametrálně odlišných společností. Samotné rozdíly a jejich dopady na život obyčejných lidí, jsou drtivé části veřejnosti známé, tedy i většině pravdoláskařů. Stejně tak následky multikulturních experimentů a pokusů o integraci islámských imigrantů v bývalých koloniálních zemích.

O to více zákeřná je jakákoliv prouprchlická propaganda založená na lstivém argumentu tzv. strachu z neznámého nebezpečí. Záludnost jejich aktérů umocňuje klasické zastrašování všech odpůrců uprchlíků, jejich nálepkováním proruských, či proputinovských agentů. Takové zastrašování většiny národa si nedovolili ani komunisté v padesátých letech. Nakonec, „paní Olga“ to zdůraznila zcela otevřeně: „Čtyřicet tragických a prolhaných let v područí imperialistického Ruska zřejmě fanouškům současného prezidenta nestačí k tomu, aby znovu nechtěli strkat své frustrované životy do oprátky.“

Sommerové tak stejně, jako jejím propagandistickým kolegům nedošlo,  že do oprátky nás chtějí strčit všichni ti, kteří chtějí v naší zemi založit paralelní islámskou společnost. Tomu může zabránit pouze a jen nulová tolerance islámu. Jinými slovy, na azyl v Česku může mít nárok jen ten, kdo respektuje naše lidská práva, založené na rovnosti pohlaví, náboženství apod. A to trvale, po celou dobu pobytu u nás.

Autor je bývalý ředitel Slovenské televize, kandidát do senátu v Českém Krumlově.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rais (ANO): Tajnost volby je zcela zřejmě objektivně ohrožena

14:07 Rais (ANO): Tajnost volby je zcela zřejmě objektivně ohrožena

Projev na 102. mimořádné schůzi Poslanecké sněmovny 10. května 2024 k zákonu o korespondenční volbě