Josífek (TOP 09): Balónky pro Ježíška letos poprvé letěly i nad Tanvaldem

20.12.2014 13:37

Do letošního 7. ročníku pošty pro Ježíška se přihlásilo celkem 418 měst, škol, organizací i jednotlivců. Poprvé balónky vzlétly v Česku při této akci k nebi v roce 2007 v Českých Budějovicích. Tanvald se do této akce zapojil letos poprvé.

Josífek (TOP 09): Balónky pro Ježíška letos poprvé letěly i nad Tanvaldem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo TOP 09

Akci připravili tanvaldský zastupitel za TOP 09 Mgr. Vladimír Josífek a tanvaldští občané.

„K této akci jsem se rozhodl připojit a zpestřit tím předvánoční čas u nás ve městě. Snažíme i v rámci dalších akcí podpořit rozvoj kulturního života v Tanvaldě. Na Tanvaldské kotlině se vypustilo přes 170 balónků. K nebi se zde v pátek balónky vznesly přesně v 15.15 jako na dalších místech v České republice. Děkujeme všem, kteří přišli a náš první ročník podpořili. V příštím roce se na vás opět těšíme. Již teď pro vás připravujeme další akci na únor 2015,” sdělil Vladimír Josífek.

Tanvaldského vypouštění balónků pro Ježíška se účastnila i zdejší ZŠ Tanvald. „Akce se nám moc líbila, hlavně našim dětem, a už teď se těšíme na příští ročník,” uvedla učitelka Marcela Cónová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.