Kobza (SPD): EET, cesta ke společnému štěstí

18.09.2016 14:04

Neodsuzujme EET bez rozmyslu Myslím, že díky EET se brzo obnoví tradice osad a lahváčů u ohně. Vesnické a vůbec lidové hospody vymizí.

Kobza (SPD): EET, cesta ke společnému štěstí
Foto: Archiv JK
Popisek: Jiří Kobza

A my, obyčejní občané spolu s bývalými hostinskými, se po návštěvě pracáku a vyzvednutí dávek v nezaměstnanosti namísto v hospodě se budeme scházet v soukromí. Tam totiž nebude otravovat finanční úřad, ČOI, Hygiena, Pracák, SZPI, magistrátní úředníci, OSA,prostě bude tam klid.

Najdeme si tedy soukromé stodoly, kde společně budeme konzumovat vlastní přinesené nápoje a potraviny, vést řeči, kouřit a hulákat. Nikdo nebude nic prodávat, tudíž nebude nutné vyžadovat a kontrolovat žádné EET, kontrolní hlášení, účetnictví, fakturace, skladové hospodářství, personální agenda, nemocenské,přijímání, propouštění personálu, mzdová agenda a vůbec nic z toho, co musí dnešní vesnický putykář, který je na všechno sám, ovládat, sledovat neustálé změny a plnit pod pohrůžkami drakonických trestů.

Jak to tak vidím, díky Sobotkovi a Babišovi se snad nakonec opravdu budeme mít dobře!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…