Koller: Vlastenecké desatero

07.10.2016 22:45

Letošní volby jsou prvním referendem o budoucnosti vlasti a národa v době ohrožení. Proto vám posíláme k zamyšlení před volbami poslední verzi našeho desatera.

Koller: Vlastenecké desatero
Foto: Dotazník pro Martina Kollera
Popisek: Martin Koller

Český vlastenec podle našeho názoru:

1. Brání naši zemi proti islamizaci a tím etnicko-sociálnímu inženýrství, neboli novému zločinnému protievropanskému multikulturnímu rasismu prosazovanému americkými globalisty a evropskými trockisty na základě zvrhlých ideologií Sergeje Uljanova, Kalergiho a Barnetta.

2. Odmítá koloniální smlouvy TTIP a CETA, které by změnily naši zemi na ráj mezinárodních exekutorů, zničily naše zemědělství, poškodily náš průmysl a udělaly z ČR popelnici geneticky modifikovaných potravin.

3. Brání privatizaci naší země mediálně zmanipulovanou volbou totality ve prospěch miliardářského oligarchy podporovaného americkými globalisty do podoby soukromé kolonie či firmy, jejímž vzorem je současná ožebračená a zotročená Ukrajina. Odmítá kontrolní hlášení a podvodnou EET sloužící k ničení oligarchovy konkurence, podnikatelů a živnostníků a rozeštvávání národa bezmyšlenkovitou závistí vyvolávanou jeho a zaplacenými médii.

4. Odmítá arogantní evropskou totalitu a snahu zkorumpovaných byrokratů z Bruselu a jejich domácích sluhů zničit národní státy pomocí byrokratické buzerace, systémové korupce, lží, potlačování pravdy, politické korektnosti, strachu, zotročování, bezpráví, drog, heren, zadlužování, solárních a jiných zlodějin, urážek, ponižování a okrádání.

5. Prosazuje účinnou podporu české rodiny a českých dětí a jejich ochranu před pedofily a multikulturalismem a odmítá mrhání penězi na agresivní, nezvané, necivilizované a nepracující cizince a jejich rodiny.

6. Odmítá evropské socialistické experimenty typu inkluze a prosazuje vlastenecké školství poskytující smysluplné vzdělání umožňující být konkurenceschopnými v mezinárodním měřítku.

7. Podporuje český průmysl a zemědělství, pracující a inovativní lidi a odmítá být věčně levným otrokem v cizáckých firmách, a zároveň požaduje pro naše lidi spravedlivé platy a důstojné důchody.

8. Prosazuje právo občanů na obranu a sebeobranu i skupinovou, stejně jako právo držet zbraň jako jedny z hlavních demokratických hodnot a zároveň prosazuje ostrahu a obranu našich hranic.

9. Odmítá sociální parazitismus, především nekonečné integrace neitegrovatelných cizinců, prosazovaný politickými neziskovkami ve prospěch multikulturalismu a islámského terorismu v žoldu globalistů.

10. Odmítá cizí vojenské základny, tajné služby a politické neziskovky na našem území, podporu islámského terorismu a invaze zeměmi NATO a především naši účast na cizích válkách v cizích zemích, které vedou k zabíjení a vyhánění lidí z domova pro větší moc a zisk globalistů.

Nevěřte těm, kteří slibují lepší zítřky, někteří 25 let, ale jen pro sebe!    Nevěřte zaprodaným protinárodním médiím, především ČT 24! Požadujte referendum k všem důležitým otázkám! Nezrazujte odkaz předků, vlast a národ! Vlastenectví není extrémismus! VOLTE SVOJE ZÁJMY!

Martin KOLLER – kandidát do senátu (7) – Plzeň / jih (7) – Úsvit s Blokem proti islamizaci

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

22:01 Ministryně Langšádlová: Rada vlády vybrala laureáty Ceny vlády nadanému studentovi

Ve Strakově akademii se konalo v pořadí již 400. zasedání Rady pro výzkum, vývoj a inovace (RVVI, Ra…