Krumer (SPO): Jaká že to bude vláda?

28.10.2017 19:44

Trochu odlehčená fikce pro uvolnění v povolebním období.

Krumer (SPO): Jaká že to bude vláda?
Foto: stranaprav.cz
Popisek: Vladislav Krumer (SPO)

Jaká že to bude vláda?

Bude svobodná, ale trochu jiná. Vláda postupně zruší v rámci snížení byrokracie všechny zákony, protože jsou zbytečné, když máme svobodu a EU, a ta nám je dodá. Podle Pirátů by měla postupně každá domácnost do čtyř let pěstovat konopí, aby voliči spokojeně konopí kouřili a neotravovali politické strany tím, že po nich budou vedle konopí chtít také volební program, a dokonce snad i jeho plnění. I když Piráti nechtějí do vlády, tak dodají Babišovi tým odborníků na konopí a na informační technologie. Připadne jim Ministerstvo zemědělství, a bude vyhlášen dotační titul na pěstování konopí namísto řepky, jak již v tisku naznačil jeden Pirát. Konopí budeme prodávat do celé EU, jako komoditu s vysokou přidanou hodnotou a tak postupně smažeme státní dluh. A v Bruselu, ale i ve V4 budou koukat, jak je zase jedna východní země převezla. Patříme sice na přední místa v Evropě v užívání omamných látek a alkoholu dětmi a mládeží, ale chybí tomu ta správná kvalita, abychom se stali prvními v Evropě i v kouření konopí dospělých. Na ministerstvu zemědělství bude proto k tomu ustaven speciální odbor „Konopí“ který bude pěstování a užívání konopí metodicky řídit, a zpracuje střednědobý plán, aby nás o toto významné přední místo nikdo nepřipravil. Jeho IT odborníci vytvoří speciální zakódovanou facebookovou stránku s názvem „Kdo konopí hulí, tak Piráty volí“.  Zde si bude moci každý občan pomocí zvláštního přiděleného kódu (bude v čipu ve speciálním Konopném občanském průkazu, vydaném každému českému občanu a jeho dětem od povinné školní docházky, nejenom proto, aby se dostal ke konopí, ale aby také byl kontrolován jeho pohyb, zda pěstuje a kouří konopí přesně podle manuálu) po jeho registraci, zdarma objednat semena konopí a k tomu dostane manuál, jak se má konopí pěstovat, sušit a užívat. Každý volič, zaregistrovaný na této stránce, tím dá hlas pirátům, který jim bude započítán v dalších volbách.    

Do školních osnov bude do hodin zpěvu zařazena písnička „Andulka konopí močila, žabka jí do kapsy skočila“. Aby se žáci o přestávkách nenudili a naučili se, jak mají po ukončení povinné školní docházky správně užívat sociální dávky, (větší dávky budou v rámci inkluze dostávat ti, kteří řádně nedokončí úplnou školní docházku) tak budou na chodbách již od základních škol umístěny také hrací automaty. Ty budou obsluhovat nepřizpůsobiví s praxí ve hrách na automatech, ze speciálních neziskových organizací, pod patronací Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, rovněž dotovaných ze státního rozpočtu. V péči MZE, jeho odboru Konopí, bude také založena nezisková organizace, která bude dotována z rozpočtu Ministerstva zemědělství. Tato nezisková organizace bude mít vzdělávací a rehabilitační středisko v nezákonně zabrané budově „Klinika“ v Praze. Nadále nebude respektovat rozhodnutí soudu o vyklizení budovy, bude zde pořádat školení, a také si tam budou moci chodit pro trávu ti, kteří nemají počítač a facebookovou stránku, aby nebyli diskriminováni.

V každé škole by se měli žáci základní školy nejprve na školních pozemcích s pěstováním konopí seznámit. Piráti založí další neziskovou organizaci a budou na školách působit jako asistenti pro inkluzi. Budou zřízeny kuřárny, zvlášť pro děvčata a pro chlapce, aby se neuráželi žáci s muslimskou vírou, a tam se budou učit kouřit konopí. Mezi školami budou organizovány soutěže a první desítka nejvíce zdrogovaných, postoupí na mistrovství Evropy. Na mistrovství deleguje rozhodčí Brusel a budou zde také pozorovatelé z Mezinárodního olympijského výboru, kteří posoudí, jestli nezařadí tuto disciplínu na Olympijské hry, protože část vrcholových sportovců, stejně nedovolený doping užívá a bylo by vhodné to také legalizovat. První tři ceny na ME budou dotovány jamajským rumem „Jack Daniels“, který nese název podle obávaného piráta, který masakroval Jamajku a vládl mořím v jejím okolí, aby se děti také poučily v historii. Pokud bude mistrovství Evropy úspěšné, tak bude tato disciplína zařazena do programu Olympijských her. Těch se ale nebudou i nadále smět zúčastnit sportovci z Ruska, protože jenom pro ně bude i nadále platit, že užívání dopingu je ve sportu zakázané.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (ANO): Kolik návrhů opozice bylo projednáno od začátku volebního období?

23:08 Vondráček (ANO): Kolik návrhů opozice bylo projednáno od začátku volebního období?

Projev na 103. schůzi Poslanecké sněmovny 21. května 2024 k zákonu o zemských znacích a vlajkách