Laudát (KAN): Zeman se nudí. Vzali mu jeho hračku - Andreje

31.01.2022 7:29 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k žalobě prezidenta proti exministryni Džamile Stehlíkové.

Laudát (KAN): Zeman se nudí. Vzali mu jeho hračku - Andreje
Foto: Hans Štembera
Popisek: V horní části Václavského náměstí u sochy sv. Václava měla svůj program TOP 09. Na snímku František Laudát

Zeman se stará o vzdělanost národa: Zemanovy šaškárny na Hradě, nebo spíš v Lánech, nemusíme nahlížet pouze negativně. Přiznejme si, kolik lidí v naší zemi před kauzou "Hitler je gentleman" tušil, že nějaký Ferdinand Peroutka existuje? Zemanova zatvrzelost v soudní při nebyla ničím jiným, než alternativní  formou výuky metodou permanentního opakování do samého vyčerpání. Jednou jsme už byli blízko objevu, že Peroutka napsal, až se ukázalo, že média naletěla na vtip.

Od při o filosofa Ferdinanda Peroutku, která skončila odsouzením ministerstva financí k omluvě, skoro plynule po rekonvalescenci přešla hlava státu k biologii. Čekají nás asi dlouhé měsíce školení o chorobách jaterních se zaměřením na cirhózu jater. Bývalá ministryně v Topolánkově vládě Džamila Stehlíková se natolik vyděsila modlitbami hradního mluvčího Ovčáčka, že nabyla dojmu, že Miloš je v posledním tažení. Jelikož, nejen pro ni, bylo čekání na jakékoli informace trýznivým, rozhodla se sdělovat svoje odborné názory ve věci Zemanových jater sama. České zdravotnictví když se chce, tak umí. Probrání Zemana z nevábného stavu lze považovat za zázrak, který čekal už jen nenapravitelný optimista. Leč, stalo se. A Miloš se pomalu vrací do starých kolejí a chce se soudit. V tomhle trochu připomíná hraběte Šporka, který taky bez soudních tahanic snad ani nemohl spát. Rozdíl pouze v tom, že soudní vády si Špork platil ze svého, zatímco Miloš se nechává sponzorovat daňovými poplatníky.  To se nám to soudí, když nás lidi platěj, chtělo by se parafrázovat feldkuráta Katze. Ale co by Miloš neudělal pro vzdělanost národa? Navíc se nudí poté, co mu voliči vzali jeho hračku Andreje.

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…