Nečas: Díky za spolupráci po celou dobu mého politického působení

03.07.2013 15:52

Vládní kabinet se dnes naposledy sešel pod vedením předsedy vlády Petra Nečase.

Nečas: Díky za spolupráci po celou dobu mého politického působení
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ex-premiér Petr Nečas

Na svém posledním jednání vláda projednala například změnu nařízení vlády v oblasti použití prostředků Státního fondu rozvoje bydlení či podporu dobrovolných hasičů v souvislosti červnovými povodněmi.
 
Premiér Petr Nečas na tiskové konferenci po jednání mimo jiné poděkoval novinářům za spolupráci. „Vzhledem k tomu, že před vás dnes předstupuji naposled jako předseda vlády byť v demisi, abych vám poděkoval, za vaši spolupráci po celou dobu mého politického působení i po dobu mého působení v pozici předsedy vlády a popřál vám zástupcům médií hodně osobních a pracovních úspěchů,“ rekl odcházející premiér.
 
Petr Nečas byl jmenován prezidentem Václavem Klausem do funkce předsedy vlády 28. června 2010 po parlamentních volbách, ve kterých ODS, TOP 09 a Věci veřejné deklarovaly možnou koaliční spolupráci. Vláda byla jmenována 13. července a byla složena celkem z patnácti členů. V průběhu tří let se na ministerských postech vystřídalo dalších čtrnáct ministrů.
 
Prezident Miloš Zeman 17. června 2013 přijal demisi předsedy vlády Petra Nečase a jeho vlády a pověřil jej vedením vlády do jmenování vlády nové.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vlada.cz

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

22:55 Vích (SPD): Fialova vláda podporuje a schvaluje Migrační pakt EU

Jak by to asi vypadalo, kdyby místopředseda jakékoli z minulých vlád přiznal, že v zahraničí odsouhl…