Noveský (BPP): Kvalitní analýza ekonoma Kohouta, ale stále velmi laskavá vůči paní Merkelové

24.12.2015 11:37

Levicový extremismus Bruselu + radikalizace denacifikovaného Německa + úředně nařízené ignorování zločinů imigrantů + ...= příprava vzniku 4. říše?

Noveský (BPP):  Kvalitní analýza ekonoma Kohouta, ale stále velmi laskavá vůči paní Merkelové
Foto: Archiv IN
Popisek: Ivan Noveský

Levicový extrémismus paní Merkelové a dalších politiků EU si zaslouží hlubší analýzu zejména z pohledu věcí příštích. Není to náhodou cílená příprava na změnu? Aby se léta usilovně denacifikovaný německý národ, který se již začal tvářit (viz. např. zákony na zákaz použití Bundesweru v zahraničí, které se trochu rozvolnily až "díky" Afganistánu) jako absolutní mezinárodní pacifista, opět radikálně změnil?

Logicky přece musí tlak na nedodržování zákonů a nucenou toleranci zločinů páchaných muslimy a dalšími imigranty vadit všem Němcům, kteří ještě nezapomněli, co znamená slovo "ordnung". Krádeže a odcházení "národních hostů" (termín používaný ve čtyřicátých letech by mohl být velmi příhodným) z obchodů bez placení po "nákupu", němečtí obchodníci se skřípáním zubů a za občasnou kompenzaci ze strany radnice ještě možná "překousnou".

Má ultralevicová politika kancléřky Merkelové umožnit vznik 4. říše?

Pokud ale německá policie nesmí vyšetřovat a je snaha schovávat a omlouvat závažnou trestnou činnost (např. znásilnění, byť méněhodnotné osoby, t.j ženy, navíc bílé ženy a nevěřící, nemající vlastně právo na život, může pouze osoba mdlého rozumu "schovávat" za multikulturní genetické obohacení...), jak dlouho to postižení němečtí občané budou tolerovat?? Vypálené ubytovny jsou zase projevem krajní pravice a jejich množství svědčí o aktivizaci krajní pravice dle zákona "akce a reakce". Má snad za cíl nynější ultralevicová politika kancléřky Merkelové, včetně potlačování a dehonestování demokratické opozice, natolik radikalizovat Němce, že umožní vznik 4. říše? V Německu se přechýlení z ultralevého na ultrapravé již úspěšně povedlo a vznikla 3. říše, která ve čtyřicátých letech málem zničila Evropu.

Neměla by V4 konečně zpozornět a začít konat, např. společná ochrana vnějších hranic V4,....???

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mašek (ANO): My že podněcujeme protiukrajinské nálady? Tím, že chceme mír?

6:16 Mašek (ANO): My že podněcujeme protiukrajinské nálady? Tím, že chceme mír?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke slovům prezidenta Pavla.